אודי .....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/03/2020 | 10:32 | מאת: אביב 22

לא יודעת קצת קשה האמת שהכי זוכרת שאתה כאן בטוב אבל .. אם כל הקושי שלי באמבוולנטיות הזו וההרגשה שאני לא הוגנת קצת התאכזבתי מהתגובה שלך אז מול האמירה האומללה הזו ... זה פחות משנה היום ואולי כבר לא חשוב ואולי בכלל לא חשוב להגיד את זה ובכל זאת חלק בי פשוט נסגר כמו האמירה שלך אמרה שזה בסדר . ועד כמה שההגיון שלי יודע שלא .. עם הרגש כנראה אין מה להתווכח ... מרגישה שאני במקום של גדילה שיכולה לבוא ולהגיד את זה גם עם אחרי המון זמן ואולי יותר בגדילה שאני יכולה להכיל את הרגש הזה את האמבולנטיות הזו .. ולהגיד לך מבלי לפחד שתיכעס או תעלב או תכאיב ....ובכל זאת זה דורש ממני עכשיו מליון כוחות ... אז תודה על היותך תודה שאתה כאן אביב

הי אביב, מותר להתאכזב (ומותר גם לאכזב מדי פעם). רק אומר, שלדעתי לא קראת אותי כמו שאני התכוונתי לכתוב. ראית בדברי אישור והסכמה, כאשר התכוונתי בדיוק להיפך. אם זה רלוונטי לך - נסי לקרוא את תגובתי ולחשוב על דרכים נוספות להבינה. בכל מקרה, שמח שאת כאן, ומתנצל אם דברי אז פגעו בך. אודי

20/03/2020 | 02:05 | מאת: אביב 22

אני יודעת שדברייך לא היו אישור והסכמה והאמת לקח לי המון זמן להבין , שהתאכזבתי בכלל .... הכל בסדר וגם אני שמחה שנכנסתי לכאן אתם יקרים לי וחשובים גם אם אני לא כאן תודה על היותך ושמור גם עלייך. אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית