ותודה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/03/2020 | 05:15 | מאת: סוריקטה

ותודה שכאן בינתיים נשאר. זה אולי קצת חלק מהשגרה? תודה לך, אודי. ותודה לכולם. אפילו לדוקטורס שיצרו ומפעילים את המערכת, למרות הבאגים. לבוראי האינטרנט והחשמל ועוד. כמה שאנחנו תלויים. תודה לכולם - למפעילים למשתתפים - ביחד, לפעמים, נוצרת זרימה. סוריקטה

19/03/2020 | 15:18 | מאת: חטוליתוש

השארי גם את כאן עם כל מי שעדיין כאן ותמשיכי להיות חלק בלתי נפרד ..כמו אז..כמו תמיד . חטולית

הי סוריקטה, באש ובמים, אנחנו כאן. (אלף כברים לא יצליחו לכבות אותנו, אז וירוס?) :-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית