יחסי אב ובת - האם תקין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/03/2020 | 23:51 | מאת: דריה אחרת

האם זה נורמלי שבחורה בת 25 תרצה ללכת באצבעות שלובות עם אביה ברחוב?

18/03/2020 | 11:04 | מאת: חטוליתוש

היי דריה אחרת החלום שלי תמיד היה ללכת ברחוב עם אצבעות שלובות עם אבי ז"ל....רק מפני שלמרות הכל...אהבתי אותו מאוד.. לא ראתי בכך משהו פסול.. רק רציתי את הקירבה שלו..להרגיש את החום שלו..לדעת שאהב אותי למרות הכל....היה איש כריזמטי כלפי כולם... ורק לפני מותו הקשה זכיתי לשלב עימו אצבעות במיטת חוליו..עדין כואב ..למרות שעברו המון שנים.. לא יודעת באם תקין..תלוי בנסיבות כך נראה לי חטולית

18/03/2020 | 15:17 | מאת: סוריקטה

הי, אולי אנחנו לא יודעים מה התמונה השלמה? או מערכת היחסים שנבנתה. אולי הבת עם צרכים מיוחדים, למשל?

שלום דריה, מדוע אמורה להיות עם זה בעיה? אני משער שאם את שואלת, זה נראה לך לא תקין מאיזושהי סיבה. למה לחשוב שזה לא בסדר? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית