במבי, אביב..................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/03/2020 | 20:46 | מאת: שירה2017

אולי תבואו קצת לעדכן בשלומכן אתם חסרות

16/03/2020 | 09:13 | מאת: .במבי פצוע..

שירה יקרה... הי..הי לך, לכולכם.. אני פהף קוראת.. לא כותבת .. פעמים רבות כתבתי ,מושקעת בכתיבה ,וכשרציתי לשלוח ,לא הצלחתי בגלל הבאג המתמשך של דוקטורס.. התייאשתי והפכתי לקוראת שקטה.. אגב, זה כל כך מאפיין את דפוס ההתנהגות שלי גם בעולם החיצוני.. אולי היום מעט פחות.. אני בודקת.. אם אצליח עכשיו לשלוח ,אנסה לכתוב היום מאוחר יותר הודעה מושקעת (כשאני כותבת מושקעת ,אני מתייחסת לעמדה רגשית בה אני נמצאת כשאני כותבת פה..כותבת מהלב ומהבטן) עדיין לא בטוח לי ..לא סומכת על המערכת עם הבאג המתמשך.. שלכם, במבי.

16/03/2020 | 14:20 | מאת: חטוליתוש

היייי מתוקה שאת כמה שמחה לראותך כאן ולא חשוב מה את כותבת רק הנוכחות שלך כאן משמחת אותי כל כך.... מבינה אותך אך התגעגעתי המונים..😍🤩 ממש עשית לי את היום וכבר מרגיש לי פחות לבד כמובן שאשמח לעוד כלללל מה שתכתבי.. מחכה לך חטולית

16/03/2020 | 18:27 | מאת: סוריקטה

במבי מילותייך חסרו לי. חסרו ממש. ואת פה. עדיין פה. 💖 סוריקטה

16/03/2020 | 18:55 | מאת: מכל

מצטרפת... ב מ ב י !!!! בואי מתוקה שלנו!! חיבוק לא מדבק ;) רק הטוב שבו שמדבק.

הי שירה, יופי של יוזמה. במבי - שמח לשמוע ממך! אודי

17/03/2020 | 08:26 | מאת: סוריקטה

גם אני חושבת על אביב, ינשוף ועוד ועוד ומי שנמצא בסיכון ועובד עם קבוצות אנשים בסיכון. סוריקטה

18/03/2020 | 17:33 | מאת: אביב 22

אני בסדר תודה על המחשבה ניכנסת מידי פעם לא יודעת אין לי מילים תקופה כזו תישמרו עליכם כולכם אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית