בוקר טוב שבוע אור

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/03/2020 | 05:03 | מאת: סוריקטה

שבוע טוב, פותחת כהרגלי, למרות שאולי קצת פחות רגיל בגלובוס הגדול בשלבים האלה. סוריקטה

15/03/2020 | 16:32 | מאת: חטוליתוש

שבוע טוב סוריקטה יפתי אכן הכל שונה ומקבלת סחרחורת רק מלנסות להבין את כל השינויים המתבצעים בתוך כל הכאוס הזה ואין לי בכלל מושג באם אוכל להפגש עם המטפלת שלי השבוע . יהיה מאוד קשה בלי.. רוצה לומר המון דברים אך נאלמת . לא מוצאת מילים שיבטאו.. לא מרגישה טוב בכלל !! רוצה רק לישון ולהתעורר אחרי. " המבול " מה איתכם .אודי מה אתה מרגיש ,? לך קל יותר ?? בנות ?? אייך אצלכן ?? חטולית

15/03/2020 | 16:40 | מאת: מכל

כן. הרבה פחות רגיל. נתגבר. בהצלחה. ❤

15/03/2020 | 20:44 | מאת: שירה2017

סוריקטה אהובה, טוב שאת פותחת לנו את השבוע כאן. ומה שלומך בימים טרופים אלה? האם את ממשיכה לעבוד? אנחנו התבקשנו לעבוד מהבית והתחושה הכללית בסביבה היא של אובדן שיגרה ומציאות חדשה אפוקליפטית משהו... שמרי עלייך שירה

16/03/2020 | 12:03 | מאת: סוריקטה

הי שירה, בינתיים עובדת רגיל. לא יודעת מה יהיה. קשה ככל שתהיה התקופה - היא גם זמנית. סוריקטה

הי סוריקטה, בוקר טוב ושבוע טוב! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית