ליסה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/06/2001 | 23:58 | מאת: Angel

הכל בסדר שנים שלא שמענו ממך... לפחות סימן שאת בסדר? אנג'ל

09/06/2001 | 00:42 | מאת: מיסה

בכל יום תפתחי חלון אחד,ולשמה יבואו כולם כל אלו החפצים בייקרך כי זה קצת משגע שכל יום את פותחת 12 חלונות רק להודעות אישיות וזה לא מרוע אלא לטובתך ולטובתנו כי אז יימאס לכולנו.תודה וסליחה אם פגעתי ברגשותייך כי את באמת חמודה וחשובה אז סיכמנו כל יו ם חלון אחד?גם שניים לא יהיה נורא.תודה מקסימה.

09/06/2001 | 00:44 | מאת: Angel

יימאס לכולנו? את לא כותבת בפורום שתכתבי ,תוכלי לבקש בינתיים עזבי אותי בשקט תודה, אנג'ל

09/06/2001 | 01:02 | מאת: Angel

למה את קוראת בפורום? מי את בפורום?אם את מישהי מפה את יכולה להגיד לי. ואם לא-יש סיבה שאת קוראת בפורום כזה? אנג'ל

09/06/2001 | 15:12 | מאת: lisa

Hi Angel, i`m here i`ve been off line for a while,my son has been unwell and i`ve been quite busy.How are you? what is new? i havn`t read the messages for a long time..speak soon..Lisa

09/06/2001 | 16:18 | מאת: Angel

היי. אני מקווה שהכל בסדר ושאת ובנך מרגישים טוב. אני בסדר. מתחילה קצת לדאוג בקשר לשבוע ועצוב לי שאני יודעת שלא אצליח לעצור בזמן את המחשבות שישתלטו בסופו של דבר. זה רק הולך ונהיה חזק יותר.האנורקסיה לא סולחת לי על כוונותיי לנטוש אותה.היא עושה לי מר בלב:( אין לי כוח למלחמה הזו כבר. נדבר בהקדם. תחזיקי מעמד, אנג'ל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית