שמרו על עצמכם, אנשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/03/2020 | 18:18 | מאת: סוריקטה

הי כולם, נסו לברר איך לשמור על עצמכם, הן על פי ההנחיות הכלליות, והן באופן אישי מותאם בימים אלו של מגיפה. וגם בימים 'כתיקונם'. גם אתה, אודי. שלכם סוריקטה

12/03/2020 | 22:41 | מאת: מכל

נשתדל. בינתיים מפקירים את הבריאות שלנו. 35 ילדים מתעטשים שאומרים לנו לא לחבק??? לא לנשק?? פחחחח.

הי סוריקטה, מתכוננים, בכל הרמות, וזה טוב. נצליח להתמודד עם הווירוס, כמו שהצלחנו עם הקודמים. אודי

13/03/2020 | 08:00 | מאת: סוריקטה

הי, משוחחת על הנושא עם אנשים בקיאים ברמות כאלה ואחרות. כן מאמינה שהפעם מתרחש משהו שטרם חווינו באופן דומה פה, אנחנו, או דורות קודמים ששמענו מפיהם סיפורים, וייתכן שלכן גם הפאניקה גדולה, אולי כי יש פחות ניסיון או ידיעה מסוימת. כן רואים תהליכים במדינות ובתרבויות אחרות עם משמעת שונה. נמתין, ובכל זאת דאגה. נראה לי שאנחנו יותר לא יודעים מאשר כן יודעים. באופן כללי כך אני מאמינה, ובפרט כאן. לפעמים צריך לקבל את החלק של אי הידיעה - זמנית יותר או פחות. סוריקטה

16/03/2020 | 14:38 | מאת: חטוליתוש

את צודקת הכל ענין של זמן גם אם זה ענין זמני אני ממש לא מגיבה טוב רק חרדות בלי סוף שומעת את התקשורת וגם מאנשים סביבי אך אינם מצליחים להרגיע אותי ודוקא השבוע אין פגישה עם המטפלת בגלל האילוצים ההכרחיים.. אילו הכאבים שלי היו מופחתים יתכן והיה מצטמצם גם שאר הלחצים תודה לך חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית