לחץ וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/06/2001 | 18:46 | מאת: שלי לי

כבר תקופה ארוכה שאני סובלת מלחצים וחרדות - לאחרונה אני חשה דקירות בחזה, עים הקרנה לאזור היד השמאלית. האים זה קשור? כמה זמן זה יכול להתמשך? עשיתי בדיקת א.ק.ג. שיצאה תקינה - רק דופק מהיר. אני בקרוב אהיה בת 28, כרגע אני כבר בשלב של הכרה והתמודדות וגם לוקחת כדורי הרגעה טיבעיים.

08/06/2001 | 21:30 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום לחצים בחזה יכולים בהחלט להיות סימפטומים אופייניים במצבי חרדה. אני מציע שתפני לטיפול פסיכולוגי. הטיפול שאת לוקחת אינו יעיל בטווח הארוך. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית