הלב שלי נשבר לשנים.. (שיר)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/02/2020 | 05:36 | מאת: יקי

הלב פועם הלב הולם מתקשה להכיל מתקשה להאמין מנסה להדחיק ושוב מקיץ ממאן להאמין אבל אבל זה דבר אמין החיים הם ציור יפה אבל זה על קרח ברגע אחד הכול יכול להינמס.. אבל מה לעשות אלה החיים . היופי שבטוב הוא שיש גם רע לפעמים לצידו. כנראה שנדע להעריך .. כמה קשה פטירה של אדם קרוב.. יום טוב בוקר טוב ותודה על הבמה לכתוב את הגיגי לבי

17/02/2020 | 11:37 | מאת: חטוליתוש

היי יקי הגיגים..שנשמעים שהם הם החיים שאתה חווה..עצוב,, אך כפי שכבר כתבת...שאין טוב בלי רע רק על מנת להעריך את הטוב.. ואתה..מעריך ? היש בנמצא גם טוב ?? רוצה לספר מה טוב מצאת ?? חטולית

הי יקי, בהמשך לחטולית, אני אשאל אודות האובדן שאתה מציין, אם זה בסדר. אודי

18/02/2020 | 08:17 | מאת: יקי

הרע שברע הוא - שהרע מאבד פרופורציות הוא מתפשט לכול הוא מנסה לעטוף אותך להעכיר לך את העדשה שאתה רואה בה את העולם ולספר לך סיפור אחר.. אבל בסוף זה רק לנקות את העדשה ולשים את הנקודה השחורה מקום שלה.. אבל זה בדיוק האתגר.. ולשאלתך. אפשר לומר שכול מה שלא רע הוא טוב וזה הרבה.. יום טוב.

20/02/2020 | 04:56 | מאת: סוריקטה

הי יקי, אשתף אותך שהמטפל שלי אמר לי שהוא 'רק' הסיר את כל שכבות האבק שהיו. 'רק'. טוב ורע יכולים להתבלבל. יש מה שהוא סך הכל טוב עד גבול מסוים, ומעבר לכך, במידה מוגזמת הופך לפחות טוב ואפילו מזיק או הרסני. יש מה שהוא סך הכל טוב בעיתוי מסוים, וממש פחות בעיתוי אחר. ונדמה שכבר כתבת - המשמעות של הטוב קשורה גם לכך שיש לו התחלה וסוף. ואז ניתן להשוות בין מצבים ולהגדיר. לא תמיד יודעים אגב, ואחזור על עצמי ואומר שאיכשהו אנחנו באפורים - והם שלובים זה בזה. רשמת ככה בין השורות על אובדן של מי מיקירך - אולי יבוא יום ותוכל לגעת ולספר. יום נעים וסופשבוע רגוע, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית