הפורום.... באג או נסיון למשהו חדש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/02/2020 | 19:18 | מאת: שירה2017

הי אודי, היום הופתעתי לגלות שההודעות עולות מיד. התחושה היתה טובה.אבל תהיתי האם זה באג או אולי נסיון חדש. מעניין לשמוע איך הרגישו באות הפורום האחרות. שירה

הי שירה, זה באג, והוא בטיפול. אודי

13/02/2020 | 23:59 | מאת: חטוליתוש

הלוואי שלא יתקנו את הבג היה ממש כייף לראות את ההודעות עולות מיד לא האמנתי שכך ראיתי אודי אולי אפשר לבקש שישאר כך ?? חטולית

14/02/2020 | 08:28 | מאת: סוריקטה

הי שירה, האמת, שבעיסוקיי, לא ממש שמתי לב להופעת ההודעות מיידית, עד שאמרת. מרגיש נחמד ומבהיל כאחד. מניסיון, כמה ניסיונות, ומהכרות עגומה - ההתרחשויות העוקבות לפתיחת ה'סכר' הופכות תוך הפרש זמן קצר להרסניות ומכניסות רעש ובלגן כבד. כך, שלמרבית הצער, חלקים בנו מתפתים לעשות ברכיב הלכאורה-מקסים-הזה שימוש מאכזב לרעה. בפועל (בעבר) נראה שהשחרור לכאורה מסיר פילטרים, מידי, מעצים חרדות ורגשות תוקפניים מוחצנים ומעליבים, מזמן התנהגות טרולית, וחלקים בנו נוטים לקחת פחות אחריות. גם סך הכל, אנחנו פורום ולא צ'אט או טוקבקים. כשמרגיש יותר בטוח ושמור כאן - וזה ה mode של אישור הודעות ע"י מנהל לפני פרסום - אני, לפחות, הולכת לישון בשקט בלילה. וזה ממש חשוב לי. שמחה שהנושא בטיפול. (טיפול :-)) תודה, אודי. יכולה להבין את הפיתוי ותחושת ההקלה. דבריי, אולי, יכולים להתאים גם לגבי טיפולים נפשיים, מגבלותיהם, גבולותיהם והגדרת המרחב שלהם. ראיתי את שכתבת, שירה יקירתי, בהודעה האישית הנוספת, מניחה שמילותיי אלו, יכולות להתאים גם לגבי הודעתך המקבילה, ומנסה לחשוב עליה עוד. שלך באהבה, סוריקטה

16/02/2020 | 17:24 | מאת: חטוליתוש

צודקת סוריקטה יפתי בעבר היו בעיות.. אבל היה כזה כייף באותו היום .. מבינה שצריך מסנן כדי לשמור על המקום חטולית

17/02/2020 | 05:15 | מאת: סוריקטה

יודעת... אבל אני, לפחות, עם המבנה שלי, ולא רק אני, שילמנו על הכיף הזה מחיר יקר מידי ומערער ברמת הפרגמנטציה. בפורום כל כך רגיש ועדין ופגיע... סוריקטה

17/02/2020 | 11:28 | מאת: חטוליתוש

מסכימה עימך..ויודעת ששילמו כאן מחיר יקר על.. סתם רק עברה בי המחשבה שאילו...אך אין מקום לחלומות במקום שאמור להיות בהחלט שמור וגם שומר.. עימך יפה שלי חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית