רגעים של פחד להיות לבד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/02/2020 | 18:13 | מאת: סוריקטה

גם עם העניינים הרפואיים האלה. טכנית, בשעות אלה, אני לבד. ומאוחר יותר, הולכת לישון לבד בלילה. מפחיד משהו. מצד שני, אולי רק כך אפשר. יותר מארבעים שנה שאיש לא ראה אותי ישנה. הי לכולם, לילה, צריך להתעורר חיים בבוקר, סוריקטה

הי סוריקטה, לילה טוב, ומקווה שלפחות וירטואלית - ירגיש קצת פחות לבד... אודי

12/02/2020 | 14:49 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי עצוב מאוד ללכת לישון לבד ולהתעורר לבד הלבד זה הבדידות הכואבת מבינה ... חיבוק עד אליך חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית