סתם לתת ביטוי לרגשות ..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/02/2020 | 20:31 | מאת: יקי

לתת פורקן ללב לשחרר את הרגש לתת לעצמך לגעת בכאב אוי כמה שזה כואב אוי כמה שזה משחרר להרגיש את עצמך לגעת בנימי נפשך לשאת את מי שאתה ולהכיל כל חלק באישיותך לדעת להכיר את חולשותיך ומתוך כך להכיר את מה שיש בך .. אך אין ספק שלכתוב זה תמיד כיף בפרט במקום שאין מי שעוצר אותך באמצע המלים.. תודה חברים

03/02/2020 | 11:46 | מאת: חטוליתוש

יקי .. אתה מוזמן תמיד לכתוב כל מה שמגיש לך ואכן אתה כותב מאוד יפה ויש גם שנשמעת זעקה מבין המילים ומבין השורות חטולית

03/02/2020 | 17:56 | מאת: סוריקטה

הי יקי, רק, כנראה, שזה ממש לא סתם... סתם כתבתי :-p סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית