מתקשה להתאושש אחרי טיפול...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/02/2020 | 14:43 | מאת: ינשוף

לא מצליחה לאסוף את עצמי אחרי טיפול מרגישה לא בטוחה מחוץ לבית גם לא מצליחה ללכת לעבודה הגוף רועדת יש אי שקט נוראית בפנים בטיפול עצמו חווה כאבים פיזים כמו של אז יוצאת מטיפול מפורקת

03/02/2020 | 10:15 | מאת: אביב 22

זה גל זה יעבור ....ואין רע להעזר בכדור בתקופות קשות במיוחד שימרי עלייך ....זה תהליך ותהליך ארוך וקשה אבל משתלם מאוד סומכת על כולכם ....ועלייך אהובה שתצליחי עם הכל גם לעבוד ולתפקד. עם הקושי זה עוזר באיזון ופחות מאפשר שליטה של החלקים האחרים על הקבוצה כולה . חיבוק ענק

03/02/2020 | 11:44 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי נורא מצטערת לשמוע כמה קשה לך איתך בלב גם כשלא מגיבה חיבוק עוטף ורך חטולית

הי ינשוף, זה נשמע מטלטל מאוד. אני משער שאתן מקדישות מספיק זמן לאיסוף לפני סיום המפגש? אולי צריך לבדוק זאת שוב, ולהתאים. אודי

05/02/2020 | 17:55 | מאת: סוריקטה

רציתי לומר שהיו מאות רבות של פגישות אצלנו, שלא היה משהו דומה להתעשתות. פרגמנטציה וחברותיה היו המצב הקבוע שלי. אבל הפגישות היו צפופות. היו ימים. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית