לא רוצה לבוא לטיפול.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/01/2020 | 16:20 | מאת: בריה

באלי לבכות כל כך חזק השבוע הכלתי את כל העולם, יום אחר יום מישהו מצא פינה חמה לשים את הראש על כתפי אני מותשת וכועסת ומקנאה בכל האנשים שמצליחים לשים ראש אני נראת לכולם כל כך מדהימה, המטפל שלי לא מפסיק להתפעל ממני ולשבח אותי ובסוף אני הכי חלשה כי אני לא מצליחה להתרפק ולא באלי יותר את הטיפול הזה כי זה לא עוזר לי ואני אשאר ככה תמיד הוא מזמין אותי לכעוס ולבכות אבל זה לא יוצא אז למה לבוא? לחייך, לומר שהיה שבוע לא קל אבל אני בסדר.. מתמודדת מה הטעם

30/01/2020 | 08:47 | מאת: סוריקטה

הי בריה, רציתי להסב את תשומת ליבך לתפקיד או המקום שלקחת פה בפורום. פחות מיכל, יותר נשענת? מה תאמרי? סוריקטה

30/01/2020 | 13:15 | מאת: בריה

חשבתי על זה גם מרגיש משחרר... אולי זה גם תהליך תודה, את לגמרי חכמה

30/01/2020 | 18:45 | מאת: מכל

מצטרפת לסוריקטה ומבינה אותך ממש. גם אצלי היה כך...ופה הוצאתי הכל אבל גם בטיפול. מקווה שתצליחי לאמר את מה שכתבת לנו.

הי בריה, תדפיסי את מה שכתבת ותביאי לפגישה. תראי לו את זה. אולי זה יעזור להוריד קצת מהמסיכה התפקודית. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית