פגשתי מישהו.....................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/01/2020 | 19:13 | מאת: ינשוף

הוא מאחד האתרים הכרויות נפגשנו פעמיים הוא אמר שהוא מאוד כנה ובגלל זה הוא הרבה אומר דברים בלי לסנן הוא הרבה מדבר על סקס- איך היה עם הנשים שהוא היה נשוי איתן... ועוד... יש לו משהו שמאוד מושך אותי אליו.... אני לא יודעת אם ההתעללות מינית בילדות שעברתי משחק חלק גדול בקשר ביינינו... מטפלת שאלה אותי האם אני מרגישה בטוחה איתו ולא ידעתי לענות.. מבולבלת מאוד

הי ינשוף, קודם כל - משמח לשמוע! שנית, קחי את הזמן. זה בסדר להרגיש בלבול. שלישית - שיהיה בהצלחה! אודי

26/01/2020 | 06:04 | מאת: ינשוף

זה כבר נגמר... היה מסובך יותר מדי...

26/01/2020 | 07:54 | מאת: שירה2017

ינשוף יקרה, מרגש לשמוע שמשהו מתעורר, עם הבילבול רגשות טובים בהצלחה שירה

26/01/2020 | 09:33 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף וכולם, וואו! אשכרה אנשים פה יוזמים ומנסים ומראים. מאזן. ינשוף, טוב שכתבת, סוריקטה

26/01/2020 | 13:31 | מאת: סוריקטה

ינשוף - ניסית. וגם את יודעת שיש בך משהו שרוצה ומה. נראה לי שיש לכך משמעות רבה. ומבינה לגמרי את הרגשת היותר מידי. סוריקטה

27/01/2020 | 12:55 | מאת: ינשוף

תודה סוריקיטה על העידוד והבנה אני כן נסיתי... וזה הרבה אני לא רוצה להיות לבד יותר.. אני אנסה שוב לחפש.. יהיה טוב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית