יום נעים לכולם,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2020 | 06:00 | מאת: סוריקטה

הי כולם, מאחלת לעצמי למצוא דברים יצירתיים לעשייה בימים בהם אפשרויות הבחירה במה שאני עושה בעבודה מצומצמות יותר, או, שונות. וכתבתי למטה גם לך, שירה. חיבוקים, סוריקטה

22/01/2020 | 21:48 | מאת: שירה2017

סוריקטה אהובה, כן, לעשות ריסטרט, אולי אפילו בקטנה... ונשמע שאצלך יש עכשיו קצת כיסי אויר, כאלה שאפשר אולי קצת לנשום בהם את המילה תקווה. הלוואי תצרי משהו, ולו קטנטן, שיעורר בך סיפוק ויתן לך מרווח נשימה. מי כמוך ראויה. שלך שירה

22/01/2020 | 21:54 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה יצירות תמיד טוב איתך בלב ינשופים

23/01/2020 | 07:09 | מאת: מכל

סוריקטה יקרה, בשל ימי הגשם כלנו יצירתיים ;) האסוציאציה שמיד עלתה לי היא כזו : חשבתי על הקטנטנים שלא יכולים לצאת ואז היצירתיות בבית.. אצלי בגן חייבת להיות יצירתית ולהוציא אנרגיות יחד עם הילדים כשהם לא יוצאים לחצר...

הי סוריקטה וכולן, יום לילה וסופ"ש נעימים... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית