בוקר אור שבוע טוב,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/01/2020 | 05:12 | מאת: סוריקטה

הי לכולם, עבר עליי שבוע לא קל ובסופ"ש הרגשתי ממש ממש רע. מאחר שזה די חוזר על עצמו אכנה את הקריסות בסופ"שים וויקנד סינדרום. מניחה שלא היה זה כל כך קיצוני אילו הייתי פחות מקריבה למען הסביבה. אבל אני כן פחות מבעבר. וכן מוותרת חלקית, במובן של לקיחת אחריות מופרזת. ומרשה לעצמי לפעמים (ובסוד) לנוח. הנה קמתי ועוד מעט אצא לדרך. שיהיה שבוע קל יותר לנו. סוריקטה

12/01/2020 | 16:10 | מאת: חטוליתוש

בוקר/צהרים טובים סוריקטה יפתי שמחה שאת מאפשרת לעצמך פחות מטלות למען מנוחתך חשוב מאוד !! חטולית

12/01/2020 | 16:44 | מאת: שירה2017

הי סוריקטה, מצטערת לשמוע על הקושי בשבוע שחלף והמשיך לסוף השבוע. מוכר לי מאוד סינדרום הסופ"ש.. איכשהו האחיזה בשיגרה שומרת ואז מגיעה הקריסה בסופ"ש. היו פעמים שהעדפתי בימי שישי ללכת לעבודה כדי להקל מעט על סוף השבוע. מקווה שתאפשרי לעצמך יותר מנוחה, ואם את מוותרת חלקית (ומודה) אולי את בדרך... שיהיה שבוע קל יותר. איתך שירה

הי סוריקטה, תשאירי גם לעצמך, כמובן. שיהיה שבוע טוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית