מה שעומד מאחורי הפחד.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2020 | 12:01 | מאת: ינשוף

הרצון לוותר היאווש הפחד במרכז הפחד לדעת . לעכל. להפנים. יחד עם זה בא הצורך להלחם, לא לקבל אני לא מחוברת לחלקים שבתוכי . למרות שאני אומרת שאני רוצה להכיר בהם באמת באמת אני לא.... הפחד משתק אותי... מטפלת אומרת שאני עושה בקצב שמתאים לי ..היא אומרת שיש לי כוחות.. זה לא עוזר לי שאומריםלי שאני כבר אחרי הכל...זה ממש לא עוזר.. ... כי אז לא הייתי שם ... כרגע אני עומדת במקום .. לא מצליחה להתקדם הלאה... והכאב והיאווש גדולים עלי..

09/01/2020 | 13:21 | מאת: אביב 22

זה כל כך ברור ..... לאט בקצב שלך זה לא פשוט להסכים להכיר בהם זה לא פשוט לא לך לא להם לאט לאט... אוהבת שולחת חיבוק וכוחות

09/01/2020 | 16:20 | מאת: שירה2017

ינשוף יקרה, מבינה אותך כל כך, קשה מאוד להרגיש שדורכים במקום. איתך שירה

09/01/2020 | 17:56 | מאת: ינשוף

אני כבר לא מאמינה שהחלקים קיימים..

הי ינשוף, זה ממש מפחיד. אני מאמין לך. אבל אני חושב כמו המטפלת - שאת עושה בקצב המתאים לך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית