אני רוצה לוותר.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/01/2020 | 21:44 | מאת: ינשוף

לא רוצה לאבק ולהלחם לא רוצה לקוות או לצפות לא רוצה התעייפתי ממש מהכל התעייפתי להתאמץ דיי כבר אני רוצה לוותר לא רוצה

06/01/2020 | 23:40 | מאת: מכל

עצוב..אולי בינתיים תשאירי פה לנו לאחוז בתקווה בשבילך? לוותר תמיד אפשר..הייתי אומרת שתנוחי, תרפי מעצמך...ומחר יום חדש...בינתיים אנחנו פה מחזיקים בשבילך את התקווה. ואני מקווה שהודעה זו תקלט למרות שאודי בטח כבר לקראת סגירה.

הי ינשוף, גם את זה, לא רק את זה. יש צד שמתעייף ורוצה לוותר וצד שנאבק וממשיך. אודי

08/01/2020 | 08:09 | מאת: ינשוף

מיכלי תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית