אני מעיזה יותר........הפעם היא לא שותפה לצעדים החדשים.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/01/2020 | 20:41 | מאת: מכל

צעד חדש...בלעדיה, בלי לשתף אותה באומץ...אני מעזה יותר, לענות על צרכיי, לענות לאנשים. וזה נותן ביטחון. מנסה משהו שפחדתי להתעמת מולו.... נראה איך יהיה בצעדים קטנים ואמיצים...פעם אמרתי לה " אומץ או טפשות?? " לא יודעת....הפעם חושבת שיותר אומץ. כרגע מתקשה לשתף אתכם ממש...אבל זהו צעד שהחלטתי ללכת עליו. נראה אולי אשתף בהמשך....לבד אבל יותר בטוח.

06/01/2020 | 08:36 | מאת: אביב 22

היא לא שותפה אבל היא אתך וגם אנחנו את לא לבד וברור שאומץ ....בהצלחה אביב

06/01/2020 | 16:30 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, אני חושבת שקורה לא מעט שאנחנו יוצרים לעצמנו הפתעות טובות בזמן פרידות מקשר טוב. דווקא בזמן הפרידה (או חופש). כביכול אחר כך נוכל 'לרוץ לספר' על ההישג וכוחותינו אנו. בהצלחה, סוריקטה

07/01/2020 | 06:21 | מאת: סוריקטה

בהמשך למה שרשמתי קודם - לפעמים גם תיתכן חסימה בקשר, והשחרור ממנו פותח כיוונים. סוריקטה

הי מיכל, אני משער שהסייפא היתה: לבד, אבל יותר בטוח? מוזמנת לשתף במה שיכולה, ובכל מקרה - כל הכבוד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית