באסה לי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/01/2020 | 06:18 | מאת: אביב 22

זה לא עובד לי לא מצליחה לחלחל. כלום טוב עלייה אף אחד לא רוצה ללכת הקליניקה שלה הפכה ברגע למקום מפחיד ומאיים למקום פוגעני ואני אני מתחרפנת בלי יום ובלי לילה כל כך הרבה מחשבות ובכיות פנימיות וקולות נגד ובבקשה כל כך גדולה שנכתוב לה שלא באים יותר מנסה לחשוב איך הייתן מגיבות למה שקרה ....ויודעת שחלכן הגדול היה מגיב כמנוי ....ואני כנראה ההייתי אומרת לכן להלחם על המקום שלכן אצלה לא לוותר ....ואני מנסה להלחם בשדים ובכאב וככל שעובר הזמן הכוחות שלי מול ההתנגדות הנחרצת והדי צודקת אובדים לי .. ואני כותבת ואולי עבורי כדי שלא אוותר ואלחם כי יש על מה .....ודברים קורים ולא צריך להבהל ....ויש מקום לכולם בדיוק כמו כאן . שיהיה לי כוח לא לוותר סוריקטה אהובה שיהיה בהצלחה עם זה היום או מחר ..אתך בלב

05/01/2020 | 09:45 | מאת: אביב 22

בזכות הכתיבה כאן בזכות זה שנתתי לקושי מקום וצבע היקום שלח לי את השיר הבא ... https://youtu.be/ix_llr8_018 תזכורת כל כך חשובה למה כדאי להאבק ולהלחם על קשר אז לכל מי ששאל אותי איך אני משתמשת בכתיבה כאן זאת הדרך....חלק ממנה ⁦(*_*)⁩

05/01/2020 | 11:00 | מאת: שירה2017

אביב יקרה, כמה קשה, כל כך מבינה... התחושה של לברוח וכל מה שהיא מעוררת בפנים, הקולות, הצעקות ואין שקט. אומר לך, בדיוק כפי שהיית אומרת לי, להלחם ולא לוותר. מכירה את הדינמיקה הזו של ההחלטה לא ללכת יותר, מה שהיא מעוררת, את החזרה בידיעה שזה הדבר הנכון ואת ההקלה שבהכרעה, ואחריה שיקום הבטחון. איתך שירה

05/01/2020 | 13:08 | מאת: אביב 22

זה שאני ילך זה בטוח זה שעבדתי קשה שגם האחרים יסכימו להקשיב זה המאבק ... רק שהפעם השיקום יקח זמן היא מאוד משתדלת ....אז אני מאפשרת והכי חשוב שיש בניינו שיח פתוח נקי מעכבות באמת שיח אמיתי כולל מה שכולנו כולל אותה מרגישים . תודהשירה ומה אתך יקרה מה שלומך את אביב

05/01/2020 | 20:34 | מאת: מכל

נשמע שאת יודעת מה הכי טוב לעשות..למרות הקושי. ונשמע שהיא גם יודעת ומבינה כשהיא טועה....זאת גם גדולתה. סמכי עליה ועלייך. אני סומכת.

06/01/2020 | 13:42 | מאת: אביב 22

תודה על המקום הזה שעוזר להתרומם כל פעם מחדש אודי ....גם היא כנראה קצת חייבת לך סיפרתי לה על מה שכתבתי כאן ועל התשובה החכמה שלך ... נראה לי שרק צמחנו מהמקום הזה ....צמיחה טובה ובריאה אז תודה לכם

הי אביב, טוב שיש לך את הכוח לא לוותר ולתת את הבאלאנס הנדרש. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית