היום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/01/2020 | 18:05 | מאת: סוריקטה

היום מישהו ראה שמשהו מאד רע עובר עליי. בשבוע הבא אני בבית חולים לבד. סוריקטה

הי סוריקטה, טוב שרואים. טוב שאת מראה. רוצה לספר על מה קורה בשבוע הבא? אודי

03/01/2020 | 00:55 | מאת: אביב 22

תודה שכתבת תודה שאפשרת לנו לראות הלוואי ויכולתי לבוא אתך אתך בלב חיבוק שיהיה בקלות ובהצלחה

03/01/2020 | 18:29 | מאת: סוריקטה

הי אודי וכולם, אולי אספר בשבוע הבא. לאט לאט. עברתי היום משהו אחד בהצלחה, אני מקווה, קצת מבוהלת, כשאהיה אחרי המשהו-הקצת-פחות-נעים הבא - מעדכנת שאני חיה, טוב? תודה לכם, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית