שלוש שאלות של קיום/תמר זוהר שיר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/06/2001 | 22:23 | מאת: Angel

שלוש שאלות של קיום ביקום- מי אני? למה? לאן? שלוש תחנות בדרך- לידה חיים מוות. ורביעית- חיים, האמנם? מוגש כחומר למחשבה וכחיזוק כתגובה להודעות הרבות שפוקדות את הפורום בנושא מסויים . תחזיקו מעמד אנג'ל.

07/06/2001 | 22:34 | מאת: אביב

והתשובות שלי לשאלות - מי אני ? מה שאני בוחר להיות. למה ? כי החיים ניתנו לי במתנה ובמתנות צריך להשתמש ולהפיק מהן את הטוב ביותר. לאן ? לאן שהדרך תוביל אותי ביחד עם היד האוחזת שלצידי המגנה והתומכת והאוהבת, ורק השמיים הם הגבול. לילה טוב, שלך אביב.

07/06/2001 | 22:45 | מאת: Angel

גם לך ותודה...:)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית