מה עומד מאחורי השאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/12/2019 | 09:11 | מאת: שירה2017

הי אודי, רוצה לספר לי מה עומד מאחורי השאלה "זוכרת את הסביבון מהסרט 'התחלה' (inseption)? " לא ראיתי את הסרט.... נדמה לי שזה היה סרט מד"ב עם טום הנקס. תודה שירה

29/12/2019 | 09:26 | מאת: סוריקטה

הי שירה אהובה, עד שאודי ישיב (ובאם לא יחזיר שאלה אליך...) - תוכלי למצוא ביו טיוב ובויקיפדיה חמרים שיצרו את הלינקג'ים (אולי) אצלך בפנים. אפשר למצוא לעתים דיוק בפתרונות פנימיים. וכתבתי לך עוד ככה בין העצים. שלך, סוריקטה

29/12/2019 | 21:48 | מאת: שירה2017

אודי וסוריקטה כתבתי גם למעלה לסוריקטה אבל רציתי שגם אתה תקרא ותגיב הלכתי וקראתי על הסביבון. בסרט הוא מכריע בין שני מצבי תודעה אם הבנתי נכון, חלום או מציאות. אולי הסחרור מסמל את הפחד מההכרעה? אולי כל עוד יש ספק אני נושמת ומתפקדת? אולי אם אתעורר למציאות... אולי אני מקווה שכל זה חלום? אולי ואולי.. אודי אולי אתה יכול לעזור לי? אני כל כך לא שקטה. תודה שיהר

הי שירה, צודקת סוריקטה באשר לפתרונות מבפנים... והחיבורים שעשית הם בכיוון הנכון. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית