לדניאל (ואביב)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/06/2001 | 21:36 | מאת: נודניק נשאר נודניק

דניאל, אני יודעת שאתה שם, קורא את מה שאני כותבת וכועס. אני בטוחה שאתה לא מבין. הלוואי ודברים היו יכולים להעשות אחרת. וכמו שבזוגות נשואים, אומרים "זה לא אתה, זו אני", וזה בדיוק כך, אצלנו. אמרתי לך שזה קשור לכל מי שהיכרתי בפורום, ואתה יודע כמה רע זה עושה. אתה יודע היטב ואתה יודע מה עוד? אני עושה את זה יותר בשבילך מאשר בשבילי בשביל מה אתה צריך להיות בקשר עם מישהי כמוני? אתה בחור כזה מקסים, יש לך לתת המון, לאנשים שראויים, ולא חסר כאלה. אני מקווה שמאוחר יותר הכעס יעבור ותוכל להבין. ואביב, אם את קוראת, אני אשמח לקבל ממך עזרה פה. אני באי סי קיו, במספר 55703707, זה חשוב. ואני לא יכולה לכתוב בפורום כי זה אישי מידי. "נודניק".

07/06/2001 | 21:40 | מאת: אביב

אני מכירה אותך בשם אחר ? קצת קשה לי להתקשר לאנשים חדשים, ובטח באי.סי.קיו. שהוא מאוד אינטימי... אז אולי רמז ? שאני אדע לפחות למי אני מתחברת. אביב.

07/06/2001 | 21:41 | מאת: נודניק

את תדעי שם. את מכירה אותי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית