היי אודי וכולם. איך אתם????? אני בגעגוע ממש!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/12/2019 | 13:16 | מאת: מכל

כמעט שלושה חודשים עברו...געגועים לטיפול ועסוקה מאוד. אז פתאום כתבתי לה עכשיו את זה... ופגישת עדכון מתבקשת אבל אין לי זמן כנראה...אז ד"ש וגעגוע. זה כל מה שכתבתי. יאללה פתאום זה בא.... היא ענתה "חיבוק גדול ואמרה שאתן לה סימן כשאוכל להפגש" כנראה שזה יהיה רק אחרי חנוכה...מעניין כנראה רציתי לשמוע ממנה שהדלת פתוחה למרות שאני יודעת זאת....ואז אפשרי גם לחכות לפגישת עדכון....אני אוהבת אותה אפרופו מיקה? זה נפלא!!! רגש טוב! מחמם את הלב האהבה...ולדעת שהיא מחבקת, פה ומוכנה למפגש כזה אפילו שכבר נפרדנו... אודי, אני יודעת שאני בסדר, יכולה ולקחתי המון תובנות..ועם כל זה מרגישה צורך לשתף אותה ולהפגש... ולחכות זה לא משהו רע, להפך יש צפיה למפגש מחודש גם אם יהיה רק עדכון או חד פעמי...לא יודעת..מפגש לבדיקה אולי?? והיא כתבה שהיא שמחה שאני בסדר😁

16/12/2019 | 05:32 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, געגוע הדדי. שתיכן. מרגש. יפה גם התפיסה שלך את הנאמר. היה אפשר לפרש בכל מיני אופנים, ובחרת בממלא והמטעין בטוב. גם אנחנו שמחים להתעדכן ולדרישת שלום ומציעים עטיפה. שלך, סוריקטה

16/12/2019 | 18:02 | מאת: מכל

תודה סוריקטה יקרה, אעדכן בכל עת שאוכל או כשסתם אתגעגע. בגדול מרגישה כרגע בחיי בתקופה רגועה יותר, שלמה יותר ומקבלת עצמי יותר..גם לכם ד"ש וגעגוע. שמרו על עצמכם😍

הי מיכל, בוודאי שזה בסדר, ואני בטוח שזה גם משמח אותה לשמוע ממך. ולך זה בטח עושה טוב לדעת שהדלת פתוחה, תמיד, אם לעדכון ואם לבדיקה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית