מאירועי השבוע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/12/2019 | 18:10 | מאת: סוריקטה

אירועים שמזכירים לי את הפחד מבני אדם. הי לישות, יודעת לדקלם לעצמי שיש גם אחרים, ויש טוב, אבל שנוגעים במקום שמערער - זה פחות פשוט לפעמים. היום הותקפתי על ידי איזו מישהי עם כנראה מחשבות רודפניות משלה. תפסתי מהר מרחק ממנה, אבל היא המשיכה לצעוק מילים שנוגעות במקומות הכי רגישים, שכמו בקסם קלטה, נכנסה אליהם במילים מכסחות. היום שוב הייתה גניבה, וזה שוב מפחיד. לפני כמה זמן, אדם שביצע עבודה עבור שכנים, הטריד אותי מינית בצורה מגעילה שאין לתאר. גם אליו סובבתי מיידית את הגב. והעזתי לדווח לשכנים. גם את התקרית הראשונה שתיארתי חלקתי עם סובביי. מרגישה שזה לא ממש עזר לי. רוצה לכתוב מילה גסה. אבל אני לא. והלוואי שמי שפגע יענש. אבל זה לא עובד ככה, למרבית הצער. דואגת לכל היצורים שבזמן האחרון יוצא לי להגיע אליהם רק בשעות החושך והקור, ואיני יודעת מי חסר. :-( כתבתי לכאן, כתבתי לבני אדם. זה קצת בהמשך להודעה והתגובה שם למטה של דמות עם כינוי שאיני זוכרת מכאן. סוריקטה

12/12/2019 | 19:19 | מאת: שירה2017

אוף הלוואי שיענשו עושה רע רק לחשוב או לראות את כל האנשים השפלים האלה עצוב לי לשמוע שפוגעים בך וטוב שאת יודעת לתפוס מרחק ולסובב את הגב. העולם הזה כל כך לא ברור

12/12/2019 | 23:33 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה הגבתי לך אבל נעלם ההודעה שלי אליך רציתי רק להגיד שעצוב וכואב לי שנפגעת וטוב שדברת וספרת את אישה יקרה מאוד ינשופים

הי סוריקטה, ואני קצת דואג לך. שמח שכתבת לכאן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית