אני אוהבת את המטפלת שלי מאוד!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/12/2019 | 11:40 | מאת: mika

אודי אני מאוד אוהבת את המטפלת שלי ויש לי אליה רגשות עמוקים ואני מתמידה בטיפול, ודברים משתנים ואני מרגישה חזקה יותר ויציבה יותר ומלוכדת יותר ויש קשיים בטיפול ולפעמים ויכוחים, אבל הקשר נהיה עמוק וחזק. ואני אוהבת את המטפלת שלי מאוד!!!

11/12/2019 | 20:01 | מאת: NOT_FOUND

אין ספק שאהבה זהו הכוח המניע ביותר בנפשנו, הוא נוסך בנו ביטחון אמינות ,ותחושת חיבור, אבל הכי חשוב הוא יוצר ערוץ תקשורתי בין המודע של המטפל לתת מודע שלנו וכך הדברים העמוקים והנסתרים צפים ועולים להם מאליהם..

11/12/2019 | 23:45 | מאת: חטוליתוש

היי מיקה כמה טוב לראות אותך כמה טוב לשמוע שאת אוהבת את המטפלת שלך מתמידה בטיפול .. מרגישה חזקה .. מלוכדת ויציבה .. נהדר פשוט נפלא !! ממש בשורות טובות הלוואי על כולן.. 👏👏👏👏👏 תודה ששיתפת.. חטולית

12/12/2019 | 17:50 | מאת: סוריקטה

הי מיקה, חתיכת אומץ להודות בפני עצמך. לזהות את האהבה, לזהות לפעמים גם את השנאה, שגם זה בסדר. מרגש לשמוע. ותקווה שיחזיק. סוריקטה

הי מיקה, אני מאוד שמח לשמוע! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית