לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/06/2001 | 20:32 | מאת: הנשמה שלך :-)

היי, איפה נעלמת היום? ואיך את מרגישה... אמרת שתשלחי משהו אתמול ולא שלחת. :-) משהו אופטימי אמרת... אני מקווה שלא נבהלת מהכינוי :-) אליאן

07/06/2001 | 20:41 | מאת: אביב

נשמה שלי, נראה לך שנבהלתי, ישר ידעתי שזאת את. אני מרגישה בסדר גמור, קצת תשושה, היתה לי פגישה טיפולית לא כל כך קלה היום, אבל אני בסדר, זה חלק מהדרך, ומתקבל בהבנה, והעיקר שקיבלתי את זריקות החיזוק והעידוד שלי גם כן בדרך. האמת היא שהיום היה לי לחץ היסטרי בעבודה, והמון פגישות... אז לא היה לי זמן כל כך להיכנס לפורום... אבל תאמיני לי - "לי זה כאב יותר..." :-)) ובנוגע לקטע האופטימי מאתמול, רציתי... אבל אז קראתי אותו שוב, והחלטתי שדווקא לך הוא לא כל כך מתאים, וסביר להניח שיגע לך בנקודה מאוד מאוד רגישה, אז התחרטתי... סליחה, מצטערת... מבטיחה לחפש לך משהו אחר, או ל"בשל" לך משהו אחר ממני לסופשבוע. אוהבת אביב.

07/06/2001 | 20:49 | מאת: הנשמה שלך :-)

אביב, דווקא בגלל שזה עשוי לגעת בנקודה רגישה ,אני מבקשת שתשלחי לי את זה. פעם אמרתי לך שזה לא טוב ? שאת נוגעת בנקודות רגישות? אני חושבת להיפך, שזה דווקא כן טוב. משהו כמו מן תזכורת... אז אנא !!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית