איך משיגים פרטים על ד"ר מיטרני?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/06/2001 | 16:08 | מאת: מחפשת מטפלת

שלום, אני סובלת כבר כמה שנים מהפרעות אכילה, הייתי בכמה טיפולים ואף אחד מהם לא הצליח. שמעתי לא פעם על ד"ר מטרני, אבל אני לא יודעת איך להשיג אותה. האם היא מטפלת באופן פרטי? פסיכולוגית קלינית? בתודה מראש, מחפשת מטפלת

07/06/2001 | 17:17 | מאת: מישהי

היי עד כמה שאני יודעת, מיטרני היא הפסיכיאטרית המנהלת את המחלקה להפרעות אכילה בתל השומר. אפשר לפנות אליהם להערכה וקביעת טיפול. יש גם מחלקה מצויינת להפרעות אכילה בירושלים, אם את מהאיזור... בכל מקרה, שיהיה בהצלחה . אם תרצי עוד פרטים, אני כאן...

07/06/2001 | 18:02 | מאת: לי

כמו שכתוב שם דר' מיטרני מנהלת את הפרעות אכילה בתל השומר, אני יודעת גם שהיא מקבלת באופן פרטי. את המספר את יכולה להשיג במחלקה להפרעות אכילה בתל השומר 5305103 או 5305101 בהצלחה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית