חרדה חברתית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/06/2001 | 15:33 | מאת: טל

אני סובלת מחרדה חברתית במשך 4 שנים ובחודשים האחרונים מנסה למצוא מטפל/ת שיעזור לי להתמודד עם הבעיה ואולי אפילו להתגבר עליה.... אני צריכה עזרה, אני מתחתנת בעוד מס' ימים וממש חרדה מה יהיה (400 אורחים!!) אני גרה באזור השרון. אשמח מאוד אם מישהו ימליץ לי על מטפל/ת מומח/ית באזור או יתן לי עצות טובות תודה טלי

07/06/2001 | 15:45 | מאת: מיכל

שימי לב, טל ישנה מישהי בשם צופי מרום. היא ד"ר והיא מטפלת מומחית בחרדה על כל צורותיה ועושה מפגשי קבוצה עם הרבה צעירים שסובלים מאותה בעיה ומטפלת. שמעתי שהיא מעולה. כדאי לך. אני אפילו חושבת שהיא גרה ו/או מטפלת באזור שלך. הטלפון שלה הוא 7656922 - 09 הלואי שתצליחי. מיכל האי מייל שלי הוא [email protected] כתבי לי ישר לשם, אם תרצי.

07/06/2001 | 18:50 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מיכל שלום אוכל להפנות אותך לפסיכולוגית המקבלת בהרצליה ומתמחה גם בטיפול קצר מועד. מאחר ואת מדברת על יעד קרוב מאוד אז זקוקה למשהו מהיר. יתכן שתוכלי להיעזר בהיפנוזה וכן ב EMDR במידה ותרצי את השם שלחי אלי מייל [email protected] בברכה ד"ר אורן קפלן

08/06/2001 | 23:22 | מאת: טל

תודה, תודה ושוב תודה.....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית