כותבת כי קשה לי.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/11/2019 | 20:45 | מאת: בריה

פתאום נתקפתי כאב וגעגוע אליו.. למטפל שלי.. הבנאדם הכי משמעותי בחיים שלי אני לא מצליחה להבין את הקשר הזה.. בחדר עצמו קורה עולם ומלואו ביני ובינו.. מרגישה אהבה, חיבור עמוק, הבנה אמפתיה , צחוק, כאב.. במשך שנה וחצי שאני רק צומחת ומתפתחת בקשר הזה אבל כל כך רוצה מזה עוד, ומצד שני מבינה כמה חשובים הגבולות.. וזה מתסכל. אני אוהבת אותו מאוד.. ושבוע ימים מרגישים לפעמים כמו נצח

הי בריה, בהחלט. הגבולות חשובים, גם הרגשת ההזדקקות חשובה. וגם לתסכול יש מקום מכובד. ודעתי בעניין הגעגוע ידועה (אני חושב שגעגוע זה דבר טוב בסופו של דבר). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית