איזו אכזבה................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/11/2019 | 20:47 | מאת: חטוליתוש

המקום שוב תקוע כבר חשבתי שהמקום מתחיל חהתעורר אבל לא...!!!! חבל נורא.. עצוב נורא לראות את המקום עזוב חטולית

07/11/2019 | 16:15 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, מנסה להבין את תחושת האכזבה בהקשר לכאן. מכל אחת בדרכה. לא מבינה, עדיין, מה קורה איתנו. לשמע התגובות - אולי היינו צריכים לצאת מהמסך וחסל. ראיתי את שכתבת למטה. את יודעת, חשבתי לכתוב משהו על משפחות 'פולניות' והאכזבות שבאות איתן. אאחל ימים פחות מסובכים לכולנו. מאמינה שמחוץ ל'אינטרנט' דברים נראים 'פשוטים' ו'רגילים'. פרוזאים. שלך, סוריקטה

07/11/2019 | 17:48 | מאת: שירה2017

חטולית יקרה, מכירה את התחושה.. ההודעות עומדות תלויות ואין מענה. זה מאוד מקשה גם על השיח בינינו ועל רצף של שיח בכלל. איתך שירה

הי חטולית, יש גם אכזבה ותסכול. לא תמיד כל הצרכים והמשאלות שלנו נענים, גם כאן. מבאס, אבל ככה זה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית