לטלי-לאליאן-לשרון-למישהי-לאורה-לדניאל-לללה-לג'קי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/06/2001 | 07:27 | מאת: אביב

היי, בוקר טוב עולם... כמה אתם ישנים לא חבל על הזמן... ``באתי אליכם מארץ רחוקה. לכוכב שלי אין שם. אין שם מלחמות ואין שנאה. ואין כזה דבר ``אשם`` או ``לא אשם`` אווו לואיס. ..הכוכב שלך מאיים עלינו כל כך קשים אתם לעצמכם ולסביבה." / ארקדי דוכין, כוכב האהבה. קחו את היום ואל תהיו קשים לא לעצמכם ולא לסביבה, בלי מלחמות ובלי אשמים... לטלי - כתבתי לך בעמוד הקודם. לאליאן - את עושה קולות של "שטיח" בזמן האחרון, מה הענינים ? לשרון - את בכלל נעלמת לי ? את פה מתישהוא ? :-((( למישהי - חיבוק וקצת כוחות בדרך בתוך בלון ענקי. לאורה - הכל בסדר ? עדיין בעבודה ביום האחרון ? תחשבי על החופש שאחר כך... לדניאל - (((((((( אוהבת אותך ))))))))))) מי ניצח בכדורגל ? לללה - האופטימיות נשמרת ? ג'קי - מה שלומך את ? אנג'ל - איתך כבר דיברתי בבוקר, אבל את תמיד מוזמנת. שיהיה יום מקסים לכולם, שקט ועם חיוך על הפרצוף, שלכם אביב.

07/06/2001 | 07:46 | מאת: אליאן

בוקר.... דווקא לא ! מזמן הפסקתי לעשות קולות כאלו ,אם כי הקול שיוצא בזמן האחרון הוא מעט תוקפני, אבל לפחות זה משהו... נגעת בנקודה רגישה אצלי.... אבל אני אלמד לדבר, מבטיחה ! למרות הקושי בדבר... וזה לא שאין לי מה להגיד, אלא שזה יוצא אחרת לגמרי אם בכלל.. במקרה,ממש במקרה או שלא במקרה... על זה שוחחתי אתמול עם המטפל שלי... אז מתוקונת... שיהיה לך יום מקסים ומלא הפתעות שיגרמו לך לחייך... אגב,לקחתי אתמול אליו את מה שכתבת כאן על החיים בארבעה פרקים (הטיבטי) וכנראה שאני בפרק שני... לפחות עברתי פרק אחד... :-))))))))))

07/06/2001 | 08:36 | מאת: דניאל

מה קרה הערת אותי מוקדם....... נבהלתי לרגע חשבתי מה קרה? וזה עוד נשמע כנאום פרידה....אל תדאגי יקירה אנו פה לכל שעה.... ומי ניצח?ביננו למי איכפת.... העיקר שאביב שלנו מרגישה נפלא............ ואני ............ לאחר ההשכמה. שלך לעד דניאל

07/06/2001 | 09:51 | מאת: מישהי

עשית לי בוקר מצויין... תודה רבה! אני לוקחת את הבלון בשתי ידיים, שואבת ממנו את כל הכוח והאופטימיות ששלחה אלי חברה מקסימה אחת! ושולחת חיבוק גדול בחזרה...

07/06/2001 | 13:07 | מאת: Lala

הי, אצלי כבר צהריים. הבקרים מסרבים להתחיל לפני 09:00, אז כשכתבת את ההודעה אני עוד הייתי בתוך חלום:-) אני חושבת שהאופטימיות נשמרת. היא תמיד שם , פשוט לא תמיד אני מרגישה אותה. לפעמים יש עננים שמאפילים על הכל, אבל הם לא מספיק מאיימים כדי שהיא תעלם לגמרי. אחרי כל גשם יוצאת השמש, לא משנה עד כמה ארוך הוא יהיה. יש לי הרבה מרץ ליום הזה וגם לסוף שבוע. למחר בעיקר. שבתות אני לא כל כך אוהבת, זה קשה. קשה פתאום להרגע, אחרי המירוץ השבועי, מוכר? בכל מקרה, אני רוצה לאחל לך גם יום נפלא, שלא לעצלנים כמוני, הוא כבר יותר מתקרב לקיצו :-) יום, שלא יהיו עוד כמוהו, לטובה ולרעה, סתם יום ייחודי :-) בי

07/06/2001 | 18:02 | מאת: Angel

מה שלומך? איך עבר עלייך היום?

07/06/2001 | 20:57 | מאת: אביב

היי אנג'ל, היה יום טוב, כמו שהחלטתי, עמוס עבודה ופגישות. ואצלך ? היה טוב או רע ? אביב.

07/06/2001 | 21:39 | מאת: Jacki

חבל.... אפילו חבל מאוד.... :-( אבל אביב...תודה בכל אופן על זה שאת מתעניינת. זה מעודד. ממני. כל הזמן את דואגת לאחרים. אבל מה איתך? איך עלייך עוברים הימים?

07/06/2001 | 22:52 | מאת: אביב

ג'קי מקסימה, "אצלי הכל בסדר... " טוב תודה, באמת, אם לא היה ככה, תאמיני לי היית יודעת, היו מרגישים בהודעות שלי, או פשוט לא רואים אותי פה, בדרך כלל אני נעלמת קצת כשקשה... אבל תודה לאל, הכל בסדר, ותודה לך שחשבת עלי. ובאמת, חבל שלא ראית את זה בבוקר... :-( שלך, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית