לכולכם...תודה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/06/2001 | 22:33 | מאת: Angel

אני אוסיף לספור.מבטיחה.על אף שקשה . אליאן-תודה על המסיבה הגדולה.נורא שמחתי שנשאר קצת מה לחגוג... אביב-תודה על האיחולים והחיבוק.קחי עוד אחד.אני אפנק אותך. ג'קי- תודה על ים ההודעות באיי סי קיו.בימים האחרונים הוצפתי במחשבות רעות,בזכרונות קשים וברגשות לא נעימים,אבל גם בהודעות שגרמו לי לחייך. אז כמה הסברים בשבילך , ג'קי: אני לא רואה את החלפת הצבע באיי סי קיו שלך.מצטערת.אני משתמשת בגירסא ישנה של תוכנה.תודה על האיחולים מכל הלב.מצטערת שדיברנו מעט בימים האחרונים.עוד נחזור לדבר.בקשר לבדיקות,אני אספר אם יהיה משהו טוב,מבטיחה! אורה-אני מתגעגעת ומפספסת אותך כל הזמן.אולי תכתבי לי מייל.לכתובת הישנה.אני לא מצליחה לשלוח לך דרך החדשה. ולכל השאר מישהי- מקווה שתרגישי טוב יותר.קחי גם חיבוק. גם את פולי. שרון-מתי תהיי באיי סי? ו...מקווה שלא שכחתי אף אחד ואם כן אני ממש מצטערת. אה...ושחר-ברוך בואך לפורום.

06/06/2001 | 23:07 | מאת: Jacki

ההודעות - עליי!!! תמיד....אני רק מקווה שזה לא מפריע לך שאני מציפה לך ת'אייסי בהודעות, אני דווקא נהנית מזה. עזבי, שטויות שלי.... אל תשכחי שאני אוהבת אותך הכי בעולם מותק שלי אני מתגעגעת...... אני. נ.ב אני שמתי לב שאת לא מרגישה הכי טוב, ראיתי אותך ממש פחות ולא כ"כ הגבת להודעות.... אבל אני מאחורייך, בגלל זה לא לחצתי, אולי השארתי טונות של הודעות.....אבל בבקשה תרשי לי להמשיך...?!

06/06/2001 | 23:08 | מאת: Angel

קראת כבר את הנסיך הקטן? יש שם שורה "אני מצווה עליך להמשיך" :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית