הי סוריקטה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/10/2019 | 16:02 | מאת: אביב 22

לא כותבת שם כי אולי אודי יגיב על זה למטה ופנית אליו .. קראתי אותך שם למטה לאודי מעניין שגם אני הבנתי אותך ככה ...ואחרי שכתבת וקראתי אותך שוב זה נקרא הגיוני מה שכתבת ובכל זאת משהו בכתוב כמו צעק את תחושת האסור והקלקול .. סליחה אהובה ובבקשה תני תו אות חיים שאניאדע דהכל עובר בסדר ...כשתוכלי בלי לחץ רק תדעי שחושבים עלייך כאן ואתך בלב אביב

24/10/2019 | 12:37 | מאת: חטוליתוש

בלי הרבה מילים מצטרפת למה שכתבה לך אביב.. חיבוק גדול חטולית

27/10/2019 | 07:58 | מאת: סוריקטה

הי, מרגישה שהתקשורת מולי התרסקה למדי לאחרונה. יותר משנה. מעציב. חבל. סוריקטה

27/10/2019 | 20:17 | מאת: אביב 22

לאט לאט התקשורת תחזור תעזרי לנו אל תוותרי כמו שאת עושה לאט לאט נמצא את הדרך יחד את לא לבד כאן ואנחנו לא מוותרים עלייך התקשורת אתך חשובה לנו חשובה לי לפעמים גם אני מרגישה לא מובנת והתגובות לא תואמות את מה שעבר לי בראש או בלב אתך אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית