.... ... ?????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/10/2019 | 11:01 | מאת: .במבי פצוע..

.... ... . ?? אממ.. לא יודעת מה לומר..

הי במבי, שומעים את הניסיון. מוזמנת. אודי

21/10/2019 | 09:14 | מאת: סוריקטה

במבי, איפה את? אוף, יא מעצבנת אחת, 'נעלמת' לנו. בואי! הנה את כאן. בעיתוי של לפני תהחזלשות. בואי, במבי. בואי. שלך, סוריקטה

23/10/2019 | 10:04 | מאת: .במבי פצוע..

סוריקטה הי, תודה על 'הדחיפה' , על האיכפתיות... כן.... לא יודעת מה קורה לי כשהשגרה נקטעת...משהו כמו משתק לי את המוח,הלב, הידיים... אני כאילו הופכת להיות משהו שצופה מבחוץ על העולם .. אגב, בכל התקופה הזו קראתי את כל ההודעות בפורום.. תודה עקרבית :)) נכון הסתיו מטריף ביופיו..בעוצמה, בצבעים,בריחות, עוד מעט יום הולדת :)) שלך, במבי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית