*נושא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/10/2019 | 09:37 | מאת: סוריקטה

... אני רוצה להתגעגע ואני רוצה חיבוק. המטפל שלי אמר שלקח יותר מחמש עשרה שנה עד שהצליח לשמוע מילים כאלה ממני. אני גם רוצה לבכות (שזה חיבור). אעצור כאן כדי לא לקלקל בעוד מילים. סוריקטה

הי סוריקטה, זה נשמע לי הרבה דברים, אף אחד מהם לא דומה לקלקול. אודי

21/10/2019 | 09:24 | מאת: סוריקטה

הי אודי, מעניין האופן בו הובנתי על-ידך. הכוונה הייתה, שאלו מילים יפות וטובות. הכוונה הייתה ללכוד את הרגע, בצירוף מחשבה, שחבל יהיה לקלקל בכל מיני מילות המשך מסיחות, שבורחות מהחשוב והעיקרי. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית