אודי......................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2019 | 09:42 | מאת: שואלת השאלות

אודי, סליחה על ההתעקשות אבל אני יודעת ובטוחה שזה מסיבות לא נכונות כי לא ניתנה לי הזדמנות להסביר את עצמי ואת מה שקרה. התקבלה החלטה חד צדדית שמבוססת גם על דעות של אחרים שלא קשורים בכלל לטיפול והפעילו לחץ בשיקול דעתו של המטפל, זה בטוח. אני מסיקה את זה מהמילים ומההחלטה המהירה והחפוזה, אחרי החזקה ותמיכה אינסופית מהמטפל. ברור לי שנעשתה כאן טעות ונעשה עוול. כואב לי שהמטפל לא מוכן להבין את זה ולהשאיר אותי חסרת אונים. אתה חושב שזה יהיה בסדר לנסות בעוד כמה זמן לשלוח משהו נוסף? לנסות לבקש סגירה מכבדת? תודה מראש.

20/10/2019 | 08:59 | מאת: סוריקטה

הי שואלת, כתבתי לך למטה, איני רואה את תגובתי, כך שכנראה מילותיי כנראה לא נקלטו. אנסה לשחזר. רשמתי שהנה אני, אנחנו לא מתעלמים מהודעתך. וביקשתי שתנסי לספר עוד כי מאד מאד מאד חסרים לנו פרטים. אשאל עוד אם את מכירה אצלך את דפוס ההתעקשות באשר (למשל) לפרידה כפי שאת מתארת כאן גם ממקומות אחרים. כמעין ניסיון 'לחלוב' בכוח את הטוב כבהתמכרות ופחות להניח ולעבור הלאה. זה קורה גם מתוך רגשות אשמה. שמה שקרה קרה כי את רעה. ואם יקרה טוב אז את טובה. מנסה לעזור. סוריקטה

20/10/2019 | 20:53 | מאת: שואלת השאלות

היי, תודה על ההתייחסות שלך. בשלב הזה קשה לי להמשיך ולשתף פרטים קונקרטיים. בכל מקרה, לא מכירה התעקשות כזו במקרים אחרים בחיים. מפריע לי שנעשתה החלטה חד צדדית, מתוך סיפוק רצון של גורמים אחרים וללא עיבוד של התהליך. כואב לי מאוד לדעת שלמרות שנשלח מכתב עמוק ומלא תוכן זכיתי להתעלמות כואבת ומשפילה. תמיד כשכתבתי לה היא הגיבה, התרגשה, אהבה לקבל את המילים ואמרה שהיא מרגישה תחושה נעימה וחמימה לקרוא את מה שאני כותבת.

22/10/2019 | 08:03 | מאת: אביב 22

את מדהימה זאת נקודה כל כך חשובה ..... תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית