להניח כאן ..........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/10/2019 | 15:11 | מאת: ינשוף

אני לא מרגישה טוב לא יודעת מלא דברים אי שקט ומצוקה בפנים הרבה לבד הולכת לפסיכיאטוו- אולי יכול לעזור הייתי בטיפול כבר פעמיים השבוע עכשיו צריך לשדוד בנק מנסה לאחז... אבל אני כל כך מייואשת

הי ינשוף, מרגיש שאת צריכה עכשיו הרבה החזקה. כשי שהחזקה, אפשר גם להרפות מעט מהאחיזה ולאסוף כוחות. יודעת איך אפשר ליצור תחושה כזו? אודי

18/10/2019 | 14:28 | מאת: אביב 22

כל כך מבינה באמת כואב עד בילתי נסבל ועדין תציצי גם לאחור תיראי את הדרך הארוכה שעשית ....את עושה עבודה נהדרת קשה כואבת אבל מצמיחה אתכם בלב חיבוק

19/10/2019 | 13:19 | מאת: סוריקטה

הי ינשופית, אהבתי את 'ועכשיו צריך לשדוד בנק' :-) גם אני מחפשת במה להיאחז. איתך, מתוקה שלי, סוריקטה

20/10/2019 | 09:35 | מאת: ינשוף

זה שאתם מבינים - מקל תודה שאתם איתי ינשופים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית