בעניין הבאג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/10/2019 | 08:00 | מאת: סוריקטה

הי כולם, לצד מחשבות ויתור, ניסיתי גם לחשוב על סיוע או 'הצלה'. במשך התקופה האחרונה ניסיתי לייצר מצב שינכיח את הבאג שנתקלנו בו, ועדיין, אני רואה, שזה ממשיך וקורה לפי עדויות של הכותבות. ניסיתי לשלוח הודעות רבות רבות על עצים מאד ותיקים כדי לא להציף בחזית. בכל מיני שיטות, דרך כל מיני אמצעים, שיניתי פרמטרים ו... הסתמן שעד כמה שהצלחתי להבין, הטקסט כן הצליח להישלח. בכל הפעמים. מניחה, אם כן, שייתכן שגם במערכת לא מצליחים להיתקל ב'תופעה'. שואלת את עצמי אם שווה כל המאבק. ואני חושבת שאנחנו רק היינו רוצים שראשית יאמינו לנו. שגם אנחנו נאמין לעצמנו. וכן אוסיף ואומר שמרגיש שמשהו השתנה פה כבר הרבה זמן. פחות ניצוצות שמזמינים להצטרף טבעי ולהעשיר. לא יודעת, אולי ככה זה וזה מה שצריך לקבל. סוריקטה

17/10/2019 | 14:02 | מאת: חטוליתוש

מסכימה איתך לגמרי... ובהחלט מורגש השינוי שיש בפורום..נהיה רדום משהו.. אולי אנשים עסוקים לא רק בחגים ובשבתות ..אלה גם החיים שלהם מאוד עסוקים שאין להם זמן או יכולת אחרת להכנס כמה חבל..!! נקווה לימים טובים נוספים שיגיעו עם עוד .... חטולית

17/10/2019 | 17:35 | מאת: שירה2017

סוריקטה יקרה, הבאג מתיש צריך להתאמץ בשביל כל דבר גם כדי לקבל עזרה וזה מייאש קוראת אותך כל הזמן מזדהה לא יודעת מה לומר לפעמים רוצה לקחת אותך לטיול איןצלי ניצוצות מעשירים רק ריק אחד גדול סליחה שירה

הי סוריקטה, את מתארת שינויים שיש בצידם אכזבה ותחושת לבדיות (בעיקר סביב ה'לא מאמינים'). התחלת במחשבות ויתור, דרך נסיונות הצלה וסיים בנסיון לקבל. כמו בתפילת המכורים (שזו מעין אמרת זן) - הקבלה טובה אל מול מה שלא ניתן לשנות. היכן שניתן - שווה להתאמץ. אודי

18/10/2019 | 13:58 | מאת: אביב 22

לכולן ....הבאג הזה לדעתי קורה שבכותרת עוברים את ה20 תוים אם לא עוברים אותם יש פחות בעיה וכן יש כאן בעיה והיא מתסכלת ביותר

19/10/2019 | 15:47 | מאת: סוריקטה

הי אודי הענין הוא שבשלב זה כנראה איני יודעת להבחין בין השניים... זו התהייה שלי. אולי. סוריקטה

19/10/2019 | 15:55 | מאת: סוריקטה

שירה, אוי שירה, כמה ניצוצות מעשירים אני רואה בך. בך אני רואה. כל מילה שלך. והי, שירה, עכשיו הצלחת. אצלי היה במשך חודשים (אולי שנה אפילו) באג טכני שלא אפשר לי להיכנס בכלל לעמוד הפורום. הצלחתי אז להיכנס לכאן דרך דפדפן פחות נפוץ. מנסה לחשוב איך אנחנו בדרכנו יכולים להפסיק את גדיעת הענפים, כריתת העצים... מה שמזכיר לי פעילים סביבתיים. לא זוכרת אם רשמתי, אבל סוריקטה, השריף, שומרת היערות, הצילה שני עצים בערב החג. בואי נצא לטיול. בואי. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית