התעלמות..............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/10/2019 | 21:30 | מאת: שואלת השאלות

שלום לאודי ולכולם, את החוב האחרון עבור הטיפול, שלחתי במעטפה סגורה שאליה צירפתי מכתב קצר שכתבתי. המטפל שלח קבלה אך לא התייחס בכלל למכתב שהיה מצורף. האם יש חובה לקבל תגובה על כך? האם זה בסדר שבחר להתעלם?

17/10/2019 | 09:01 | מאת: חטוליתוש

לא רואה משהו פסול בזה שרק שלח קבלה על התשלום שהתקבל..מצידו.. וגם לא שום מחויבות מצידו לענות או לכתוב התיחסות על המכתב שצרפת.. הגיוני שבגמר טיפול..כי זו לא שיחה שבה ניתן עוד לומר..להוסיף..דברים..כך לפחות נראה לי ואת כמובן מאוכזבת מזה.. אם היה מגיב בשלחת מכתב נדמה לי שהיה נותן מקום להמשך הקשר שלכם..מה שאיני חפץ.. תם ונשלם ! בהצלחה חטולית

17/10/2019 | 14:03 | מאת: שואלת השאלות

אני יכולה להבין שהוא לא מחויב לענות ויחד עם זאת, הפרידה לא הייתה מסודרת ולא מדוברת והמינימום שציפיתי ממנו זה להחזיר תשובה מעבר לזה שקיבל את התשלום. אפשר להגיד שזה תם אבל בהחלט לא נשלם.

הי שואלת, ברור שאין חובה להשיב על מכתבך. יכולות להיות כמה סיבות לכך שלא ענה, אבל כנראה שאת הסגירה הסופית תצטרכי לעשות בלעדיו. אודי

18/10/2019 | 13:54 | מאת: אביב 22

מבינה את הכאב והאמת שהזמן לא עושה את זה יותר קל רק עיבוד של זה עם מטפל אחר ומתן מקום לכל התחושות לכאב לעלבון לכעס לצורך שיראו אותך שיבינו שיהיו אתך תחושת הנטישה ....הכלללל ויחד עם זאת גם את לא הגבת ודי התעלמת מימה שכתבנו לך ,שם למטה . פרט לתשובה שכתבת לבמבי ...אז כאן זאת תחושה שלי של התעלמות ממני ...😊

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית