לדניאל המקסים - יש לי שאלה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/06/2001 | 18:21 | מאת: אביב

(((((((((((((((((((((((((( דניאל אהובי )))))))))))))))))))))))))))))) כתבתי לך גם למטה, אבל התעלמת מהשאלה שלי... במכוון ? :-)) לא פנית אליו באמת ? נכון ? אתה יודע על מה אני מדברת, על התשובה שלך לגבי מחיקת ההודעות. ובכל מקרה ובכלל... אוהבת אותך עד השמים, שלך לתמיד אביב.

06/06/2001 | 20:28 | מאת: דניאל

יקירה....ממך להתעלם? האמת שלא ראיתי שום שאלה שלך אליי..... ואפילו שאני באמצע משחק כדור-רגל...אלייך ישר מתפנה והכל עוזב. עדיין לא פניתי.......... אבל לא מן הנמנע שאעשה זאת בהקדם..... כי אותך אני הכי הכי אוהב. שלך.. דניאל

06/06/2001 | 20:30 | מאת: דניאל

((((((((((((((((((((שכחתי חיבוק)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))דניאל כתב/ה: > > יקירה....ממך להתעלם? > > האמת שלא ראיתי שום שאלה שלך אליי..... > > ואפילו שאני באמצע משחק כדור-רגל...אלייך ישר מתפנה והכל עוזב. > > עדיין לא פניתי.......... > > אבל לא מן הנמנע שאעשה זאת בהקדם..... > > כי אותך אני הכי הכי אוהב. > > שלך.. > > דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית