הבאג הזה של 70 תווים מחרפן...אודי האם הספקת לברר???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/10/2019 | 09:35 | מאת: מכל

אודי וכולם כותבים הודעה משקיעים. מנסים לשלוח ואז לא נותן וכותב באדום דורש 70 תווים ולא שולח. מתסכל. מנסים להתנתק/ להתחבר שוב וכלום לא עוזר. ואז מנסים לשחזרהודעה. או עושים העתק הדבק איזה 70 פעם.... שתבין אודי על מה אנחנו מדברות. רציתי לענות לסוריקטה..בסוף הצליח בשרשור למטה. בכל אופן חשבתי שאצטרך לכל החיים טיפול. לא אוכל לעזוב שזה לא זמני...אבל אז הבנתי שזה כן זמני....וזה לתקופה. ונפרדנו. צעד לעצמאות. מרגישה יותר בטוחה עכשיו עם הפרידה...עכשיו זה ממש עומד במבחן כי קורים המון דברים ולבטים לגביהם. שלא משתפת גם פה כי מנסה לבד. תחושות משתנות. נקווה לטוב. חג שמח!

הי מיכל, עצמאות לדעתי, אין משמעה בהכרח לבד. אפשר לשתף ולהעזר באחרים... בכל מקרה, בהחלט צעדים משמעותיים. חג שמח! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית