ראיתם את התיעוד למטה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/10/2019 | 14:10 | מאת: סוריקטה

ככה זה בבדידות, וכשאני מצליחה לייצר לעצמי חברה מבחירה וברצף של שעות - כל זה נמוג. לפעמים אין לי מספיק חברה, כנראה. ומשהו פה השתבש עבורי וחסר לי אותו פה וירטואלית. או שמה שהיה ועדיין כאן איכשהו, כבר לא עושה את זה מספיק. השערה. שבת שלום לכולם וחג שמח, סוריקטה

הי סוריקטה, כתבת 'כשאני מצליחה לייצר לעצמי חברה מבחירה וברצף של שעות'. כתבת 'משהו פה השתבש עבורי וחסר לי אותו פה וירטואלית'. יש אולי קשר בין השניים. יש קשר. אודי

11/10/2019 | 09:23 | מאת: מכל

ראינו. ניסיתי להגיב. דורש 70 תווים עייפתי.מנסה כתגובה... כתבת קשה, נוקב! הבעת בצורה יוצאת דופן ך התפעלות כאילו אמרת " הנה אני! ואתם אחרים/ שונים כל כך והכל פשוט לכם ולי זה לא פשוט כלל" לא מבינים. כאילו כתבת לא תבינו לעולם כי לא חוויתם! אז נכון שאנחנו לא חווים אותו הדבראבל היי..איש לא חווה אותה חוויה כמו האחר. אין חיה כזו. אפילו שניים שעברו אותו הדבר לא שווים בחוויה הסובייקטיבית היחודית להם. אבל אנחנו כן יכולים לתמוך, לחבק להציע קרבה!(אהבתי את מה שאודי כתב שיש קשר במה שכתבת) זה הזכיר לי שפעם מזמן אמרתי למטפלת איך תעזרי לי שאת לא מבינה כלום???? אני שמנה ואוכלת באטרף במצבים מסויימים ואת רזה טבעי!!! היא הודתה שהיא רזה טבעי ומעולם לא נלחמה באוכל או עשתה דיאטה!!! ואני נלחמת כל יום כל היום במשקל/ באוכל בהתקפי אוכל וכו' יודעת מה אמרה שזה נכון שלא תוכל להבין אבל היא מוכנה לנסות וגם אם לא תבין עד הסוף היא כן יכולה לעזור לי ולתמוך...לא חייבים לחוות ולהבין עד הסוף כדי לעזור. אז כך אומר גם לך! וטוב שאת מנסה אותנו! טוב שאת פותחת תחושות. התקדמות אדירה לניסיון ליצירת קשר/ חברה ושנבין.

13/10/2019 | 08:24 | מאת: סוריקטה

הי אודי, מצטערת, בזמן האחרון לא מצליחה להבין אותך בכלל. רוצה להסיר קצת אחריות ממני, ומישהו ייקח קצת תפקידים. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית