סוריקטה..... עץ חדש........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/10/2019 | 13:41 | מאת: שירה2017

סוריקטה יקרה מאוד, זה נכון, לא מבינים. אפשר אולי לדמיין וכל זה בלתי נתפש. חודש הבא יש לך יום הולדת, אם אני זוכרת נכון, ואולי יש לך יום הולדת כל יום, כי בתוך כל הבלתי נתפש הזה את בוחרת כל יום להיוולד מחדש. מול כל השאר נותרתי בלי מילים. ההודעה שלך למטה חזקה מאוד. כמו ּמכתב תוכחה, קשה. נוקב, תמונת ראי לאזלת היד (המשפחתית? הממסדית?). תמונה. אני חושבת שזה מרגש שהצלחת לתת ביטוי לכל זה. המילים שלך חדות ומיטיבות לתאר ולהסביר. איתך, בהערכה עצומה שירה

13/10/2019 | 08:10 | מאת: סוריקטה

הי שירה, היום יום ראשון, ואני מנסה, ממש במאמצים, לכתוב - זה מרגיש, אולי, כאילו, עוד משהו טרם נולד. להתעורר כל בוקר ולגלות ש - עדיין לא. אני מתעתעת. גם עבור המערכת אני נחשבת בריאה. חזקה. מלאת אנרגיות חיוביות... ניסיתי לשמח - בניתי, לראשונה בחיי, סוכה. לכולם. נראה מה יהיה עם זה. בינתיים נשארתי, כביכול, אדישה לזה. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית