הי סוריקטה ..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/10/2019 | 12:39 | מאת: אביב 22

את יודעת יקרה כמעט הלכתי אחרייך לכתוב לך שם למטה ...ובוחרת שלא כי מגיע לך להיות למעלה . אני יודעת שזה לא רק מול מילים שלי כבר הבנתי את זה ... וזה עצוב שהבאג הזה מוחק רק מילים טובות ויש המון המון כאלה כאן ... אבל יכולה לדבר רק בשמי , ואת לא אתגר את אישה יקרה ואהובה כאן למרות שקשה לך כרגע להבין בעיקר שאת מאפשרת לנזקי העבר לצבוע את כל עולמך ... אתך באמת אביב

07/10/2019 | 13:58 | מאת: סוריקטה

הי אביב, המילה אתגר נאמרה כאן בהקשר אליי (בעניין אחר, אמנם), ובכל זאת נראה לי שהיא מתאימה להרגשתי כרגע. 'לצבוע את עולמי בנזקי העבר' משפט יפיפה, ואני כל כך יודעת ומכירה. אבל למה. למה עכשיו ובעוצמות האלה? ולמה כל הטוב שאני עושה בכלל לא נותן אותותיו על כף המאזניים? גמר חתימה טובה, סוריקטה

07/10/2019 | 19:28 | מאת: אביב 22

תקשיבי לשיר מושלמת של רמי קליישטן וקרן פלס אתמול רציתי לשים לך אותו ... ואני יודעת שאין כזה דבר מושלמת ובכל זאת כל כך מתאים לך אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית