רחל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/06/2001 | 12:35 | מאת:  גמ

הי! אכן אני לומדת במדעי הרוח...(ב"א כללי - ספרדית\אומנות\ספרות דר' אמריקאית...) היום אני מרגישה טוב. מתכננת בערב ללכת ליריד הספר, בהתחלה היו לי ציפיות שאם אלך למקום הומה אדם, בימים אלו... אולי יקרה משהו..... אבל אני לא רוצה על המצפון שלי שיקרו דברים גם לאנשים אחרים שסביבי. עוד משהו לגבי (בתקווה שלא ישנה את דעתך עלי): בגלל כל העניין שלי בלהכאיב לגוף וכדומה, אני מוצאת כדבר מספק (לאותו רגע לפחות), את נושא הקעקועים והפירסינגים.... אל תדמייני אותי כאדם מחורר מלא ציורים- כי אני לא. אבל יש מעט קעקועים מתחת לבגדים ככה שלא רואים, וחורים למיניהם רק באוזניים... מה שאני רוצה לומר, שלאחרונה התעורר בי הג'וק לעשות עוד משהו!!! וזה ממש מעסיק אותי! גם משעשע אותי הרעיון שאנשים שלא מכירים אותי , רואים אולי מבחוץ, משהו שאני לא. (או שאני כן) רק לפי ההופעה החיצונית. השעה 12:30 , ובינתיים אכלתי רק אבטיח! יהיה בסדר? בתקווה שאוכל קוטג בצהריים (אם לא אצליח לדחות) וסלט בערב.... הייתי אמורה לעשות בדיקות דם לפני שבועיים! אבל אף פעם אני לא מצליחה לצום לפני....... טוב, אלך לקנות דיאט קולה!!

06/06/2001 | 15:52 | מאת: רחל

גם אני חשבתי לשוטט קצת ביריד של שבוע הספר, ולקחת איתי את הבנות, ולמען האמת אני קצת חוששת. אני מחכה שבעלי יפנה איזה אחר צהריים ויבוא איתנו. זה דבר חדש אצלי, אף פעם לא הגבתי כך, אבל יש כנראה סף ספיגה לכל אחד. אני כותבת לך את זה כי אני משוכנעת שעוד אנשים מרגישים כמוך וכמוני, וזה כנראה קשור לתחושות שמעוררת בנו המציאות, לא לכוחות מאגיים שכאילו נמצאים בנו. אני אפילו לא מוצאת אומץ להגיד לך- לכי ואל תפחדי, כי המציאות באמת מסוכנת. ובכל זאת, אני מקוה שתלכי, ותהני, ותחזרי בשלום הביתה. (אם היית שואלת לגבי קפיצת בנג'י לא הייתי כותבת אחרת.) את הרפתקנית? כשאת עושה פירסינג- את מרגישה כאב, או תחושה עמומה שאפשר לעמוד בה? ואם תרשי לי לשאול עוד שאלה- איזו תלמידה היית בבית- ספר? אהבת ללמוד? מה היו המקצועות החזקים שלך? סקרנות, סקרנות............ להתראות בנתיים ושמרי על עצמך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית