שנה טובה אודי ולכל הבנות........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/09/2019 | 22:24 | מאת: ינשוף

שנה טובה אודי תודה רבה שאתה כאן ונותן עוגן לאחז בו. תודה על המילים והתובנות.. מאחלת לך שנה מלאה בכל טוב לבנות היקרות- חברות כמו אחיות מאחלת לכן שנה טובה... שנה של ריפוי, שנה של בריאות הגוף ובריאות הנפש תודה שאתן כאן. ינשופים

23/09/2019 | 12:09 | מאת: אביב 22

שנה טובה שנה של בריאות הגוף והנפש שנה של תהליכים וצמיחה אוהבת המון

23/09/2019 | 16:56 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה שלי תודה על כל הברכות הנפלאות שלך מי יתן ותהני גם את מאותן ברכות שבאות מתוך ה💞 שתהעה לך שנה שתראי את עצמך כמו שאת מייחלת לעצמך אוהבת אותך חטולית

הי ינשוף, תודה, ושנה נהדרת גם לך! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית