לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/06/2001 | 11:46 | מאת: שחר

הי אביב, קודם כל אני רוצה להתנצל בכל ליבי אם גרמת לך עוגמת נפש ראשית, לא כתבתי מכתב ככ"כ חריף ושנית, מיד לאחר ששלחתי את המכתב - הצטערתי. גם אני הייתי המצבים נפשיים קשים ביותר, ואני יודע שאין דבר יותר טוב מלדבר אחרים ולשתף אותם בכאבך. עכשיו מצבי טוב יותר, אבל אם אני כותב מדי פעם בפורום כנראה שתמיד יכול להיות טוב יותר... אני רוצה לאחל לך שתרגישי יותר טוב, כי כמו שאני הצלחתי לצאת מזה כמעט לחלוטין, גם את יכולה. אגב, אשמח לדעת מה מעיק עליך, כי עדיין איני מעורה כ"כ בפורום כל טוב שחר

06/06/2001 | 11:54 | מאת: אביב

בוקר טוב שחר, עכשיו השחר מתחיל להפציע פה והאור לזרוח, ואני שמחה על כך. ניסיתי רק להסביר את המקום שלי, ונראה לי שהצלחתי, שהדברים שלי אכן חדרו ללבך, אז ראשית דבר ברוך בואך לפורום ובוא נתחיל מחדש וברוח טובה יותר ממה שהיה בלילה. מה מעיק עלי ? בוא אני אספר לך קצת על עצמי בקצרה ותבין. עד לפני שלושה וחצי חודשים הייתי בולמית, והפסקתי עם זה בקושי רב, ובדרך ארוכה שכללה דכאונות פחדים ומשברים. בתקופה האחרונה היה לי קשה להתמודד עם האסונות והפיגועים פה במדינה מאחר וזה התקשר לי לפחדים אישיים שלי מבתי חולים ומוות, בעקבות מותו של אבי לפני 8 חודשים. זה ממש על קצה המזלג, אם תספר קצת על עצמך, ואולי גם תשאל קצת, אני אוכל לפרט יותר, כשאני אדע למה מכל אלה אתה מתחבר. ואני מקווה לפגוש אותך פה גם בעתיד, אביב.

06/06/2001 | 12:54 | מאת: שחר

הי אביב, אני שמח שאת סולחת לי. אגב בת כמה את ומה את עושה בחייך ? לגבי עצמי, אני בן 24 וכאמור גם לי היו תקופות קשות. בעיקר לפני הצבא. היה לי פרופיל קרבי, ופחדתי ללכת ליח' קרבית. בסוף הגעתי לשריון, ויצאתי רק אחרי שיחה עם קב"ן. היום רע לי כי אני מרגיש די בודד. אומנם יש לי הרבה מאוד חברים אבל מאז שנפרדתי מחברתי לפני 10 חודשים, אני לא מוצא את עצמי. כל אחת אני משווה לאחרונה, וכך הם נפסלות אחת אחת (יש לציין שאני נראה ממש טוב) זהו פחות או יותר אשמח לשמוע תגובות שחר

06/06/2001 | 11:55 | מאת: דניאל

המשך ככה שחר ידידנו...... אנו זקוקים פה רק למילים חמות. שאל חופשי....ותתעניין חופשי..... אבל רק שתדע ....שאביב היא שלי....... (:- דניאל

06/06/2001 | 17:03 | מאת: אורה

שומר על הטריטוריה שלו, דניאל... כל הכבוד! אביבה, תודה על הצעת העבודה (איזה בובה!) אני לא מאזור המרכז ואני לא במחשבים אלא יותר בתחום משאבי אנוש, כח -אדם ובזמנים קשים אלו גם אדמיניסטרציה. אבל תודה בכל אופן אני מתלבטת האם ללכת למשרד העבודה ולבקש את הקורס תכנות שלהם "מחשבה" אני לא חושבת שיתאים לי תכנות (אין לי ראש אנליטי) אבל חשוב לדעת את הדברים האלו וכיף ללמוד משהו לא על חשבוני. איך עובר היום, מבינה שזה ה יום הקשה, חושבת עלייך המון ותכתבי לי אי- מייל אם בא לך

07/06/2001 | 15:34 | מאת: שרון

כל הכבוד! לא יכולתי להתאפק. אם יש איזושהי גדולה אצל אנשים היא היכולת להגיד סליחה. טעיתי. ובכן, מה שלא יהיה, אוזן קשבת אחת כבר הרווחת. יום טוב,

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית